O banket salonu BIS
 

Od samih početaka delatnosti u ugostiteljstvu, nastojali smo da organizaciju porodičnih slavlja i raznih manifestacija koje klijenti kod nas

priređuju podignemo na nivo koji će zadovoljiti i najistančanije ukuse čime smo zadovoljili naše korisnike, a sebi izgradili najbolju reklamu.

 

U okviru Bistrend kompani pružamo ugostiteljske usluge i organizujemo sve vrste svečanosti. Velika sala "Bis" je kapaciteta do 450 gostiju.

 

 

U njoj smo stekli dugogodišnju praksu koja je ukazala na potrebu da u našu delatnost neprestano unosimo novine, na naše zadovoljstvo i zadovoljstvo naših korisnika. Mala sala "Bis" posledica je osluškivanja i neposrednih kontakata koja smo tokom višegodišnjeg rada ostvarivali sa našim gostima.

 

 

Cilj nam je bio da u našem ugostiteljskom kompleksu imamo i ambijent koji bi bio adekvatan manjim porodičnim slavljima kao što su punoletstva, krštenja, godišnjice... ambijent koji istovremeno nudi i komfor i skladnu atmosferu koja daje dodatnu toplinu porodičnim skupovima.

 

Mala sala "Bis", kapaciteta je do 120 gostiju, za nju je takođe obezbeđen parking prostor, a opremeljena je najsavremenijim sistema ventilacije, grejanja, rasvete...

 

Za sve goste obezbeđen je parking prostor, a u sklopu usluge je i mogućnost prenoćišta u bungalovima.

 

DOBRODOŠLI!